Ik ben…
Vind gecertificeerden >

Nieuws

september 4, 2019 10:58 am13 november 2018 |

Cyclus behaalt Groenkeur-certificaat

Cyclus beheert sportparken, bestrijdt onkruid, verwijdert drijf- en zinkvuil en maait rondt obstakels. Deze activiteiten van de groenprofessionals van team Reiniging zijn nu bekroond met het certificaat Groenkeur BRL Groenvoorziening. Deze norm bevat alle eisen uit de ISO 9001:2015 met daarnaast vakspecifieke normen gericht op het groene domein. In Nederland beschikken 300 bedrijven over het Groenkeur certificaat. Wij heten Cyclus van harte welkom als nieuwe deelnemer.

Over Cyclus
Cyclus is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte en (bedrijven)terreinen. Cyclus is een overheids-NV en actief in de volgende gemeenten: Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Kaag en Braassem, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Nieuwkoop, Waddinxveen en Zuidplas.

 

Wie staan er op de foto?
De overhandiging van de oorkonde, met van links naar rechts directeur Dick Oosthoek van Stichting Groenkeur, medewerkers Sportvelden Simon Buitendijk en René van Beek van Cyclus, specialist Reiniging Jaap de Boer van Cyclus, directeur Bas Koekoek van SPORT.GOUDA en KAM adviseur kwaliteit Alexandra Lingen van Cyclus.

Begin augustus kreeg Cyclus NV uit Gouda het Groenkeur-certificaat uitgereikt door Kiwa. Op 13 november werd dit bekrachtigd door overhandiging van de oorkonde voor kwaliteit en vakmanschap in de groene buitenruimte door Stichting Groenkeur zelf. Met dit leidende en onderscheidende kwaliteitskeurmerk toont Cyclus aan dat zijn werkzaamheden in de groenvoorziening voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, kwaliteitsmanagement, vakmanschap en duurzaamheid.

Delen via

Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

2019-09-04T10:58:15+02:0013 november 2018|