Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Leren van studenten

Vol enthousiasme zijn de studenten in de materie gedoken en komen met nieuwe, maar soms ook confronterende inzichten. Waarom duurt het allemaal zo lang? Waarom zo conservatief? Maar ook mensen werken al 30 jaar in deze sector, je moet ze ook de tijd geven. Reële verhalen dus en wel degelijk sluit dit onderwijs aan op de praktijk van morgen. De studenten hebben dan ook allemaal een baan en komen met frisse ideeën de bedrijven binnen.

Ook studenten van de Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp treden naar buiten met hun kennis. Zij schreven een factsheet over hun ervaringen in het Rotterdam over het investeren in groeiplaatsen, geen standaardoplossing natuurlijk. Lees het artikel over hun visie.

NB Mocht je of u voor het nieuwe seizoen nog een stagiair of afstudeerder kennen die een plek zoekt. Groenkeur ontvangt graag een student voor een leuke opdracht in de groene openbare ruimte.

 

De laatste loodjes voor de meeste afstudeerders ligt in deze weken. De studenten hebben hun rapportages en scripties ingeleverd en mogen hun onderzoeken verdedigen en presenteren. Op 6 juli organiseerde HAS Den Bosch samen met IPC Groene Ruimte een heus congres rondom de toekomstbestendige buitenruimte.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.