Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

KLIC: Kabels en Leidingen Informatie Centrum

Deze vragen kwamen allemaal aan bod met een rijk scala aan voorbeelden. Reken maar dat u bij komende audits vragen over dit onderwerp kunt verwachten. Wilt u ook graafschades voorkomen? Op de website van Agentschap Telecom kunt u keetkaarten en een toolbox aanvragen om uw medewerkers nog een keer mee te nemen.

Tijdens het harmonisatieoverleg van de Groenkeur-auditoren was het op gelijke wijze omgaan met de richtlijnen in de audits. Deze keer zijn we gestart met een inspecteur vanuit het Agentschap telecom. Op een boeiende en informatieve wijze ging hij dieper in op de stappen in het KLIC-proces. Waarom en wanneer vraag je een KLIC aan? Hoe lang is deze melding geldig en waarom? Wanneer graaf je een proefsleuf? Wat doe je als er een EIS-voorzorgsmaatregel geldt? Wat kunnen de gevolgen zijn als de processen niet goed gevolgd worden?

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.