Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Intrekken Groenkeur-verkoopvoorwaarden per 2017

Aanleiding hiervoor is enerzijds het besluit om het contract met de Geschillencommissie Groen te beƫindigen. Anderzijds wezen onlangs de SER en de Consumentenbond ons erop dat de verkoopvoorwaarden op een aantal onderdelen niet meer voldoen aan de huidige wetgeving. Groenkeur-deelnemers die lid zijn van Branchevereniging VHG kunnen contact opnemen met de branchevereniging over het gebruik van de VHG-verkoopvoorwaarden en participatie in de Geschillencommissie. Deelnemers die actief zijn op de zakelijke markt hebben veelal eigen verkoopvoorwaarden of gebruiken die van branchevereniging VHG of Cumela. Ook worden er steeds vaker inkoopvoorwaarden voorgeschreven.

Tijdens de bestuursvergadering van 4 november jl. heeft het bestuur van Stichting Groenkeur het besluit genomen om zowel de consumenten- als de business-to-businessvoorwaarden per 1 januari 2017 in te trekken.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.