Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Hoe duurzaam is uw bedrijf?

Afgelopen week hebben alle deelnemers van Groenkeur een mail ontvangen met hun inloggegevens voor het GSES-platform. Dit platform heeft een publiek en privaat deel. Op het private deel staan ruim 21.000 bedrijven vermeld die laten zien hoe ze scoren op de pijlers van CSR, CO2, Circulair en Gezondheid. De overheid kan zichzelf ook meten en ambities stellen. Op basis hiervan kan via de geïntegreerde tendertool ook op duurzaamheid geselecteerd worden.

De eerste deelnemers zijn al actief op het platform. Op dit moment werkt één groep voor een gemeente aan de berekening van een circulaire speeltuin inclusief scorekaart. Het platform biedt naast het meten van organisaties ook de mogelijkheid om projecten en ketens in kaart te brengen.

Geen toegangscode gezien? Neem contact op met Kelly Ruigrok kelly@gses-system.com. U kunt ook uw ervaringen met ons delen. Dan laten wij u graag aan woord in de volgende nieuwsbrief aan het woord.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.