Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Groenkeur zoekt Office Manager

De office manager bereidt samen met de directeur of de senior beleidsmedewerker de vergaderingen voor en maakt hier verslagen van. De office manager beheert ook de certificaten en voert de deelnemersregistratie en de financiële administratie. De office manager beantwoordt vragen van deelnemers en opdrachtgevers. Hij of zij weet wat het is om als spin in het web binnen een organisatie te werken en heeft een aantal jaren relevante werkervaring  op minimaal mbo-niveau.

 

Groenkeur is hét enige onafhankelijke keurmerk voor de groene sector. Stichting Groenkeur stelt zich tot doel de kwaliteit van het vakmanschap en het duurzaam ondernemen van de groenprofessionals te bevorderen. Een Groenkeur-certificaat verzekert opdrachtgevers ervan dat de kwaliteit periodiek wordt gecontroleerd door een onafhankelijke certificatie-instelling. Bedrijven die in het bezit zijn van een Groenkeur-certificaat tonen hiermee aan dat zij kwaliteit serieus nemen en dat zij voldoen aan de eisen die opdrachtgevers, professionals en stakeholders aan hen stellen.

 

Voor aanvullende informatie over de functie van office manager kunt u contact opnemen met Dick Oosthoek, directeur Stichting Groenkeur,  06 22 453 420.

 

Uw reactie zien wij graag uiterlijk tegemoet op 31 mei 2019. U  kunt uw sollicitatie, met zowel een motivatiebrief als een cv in de bijlage, mailen aan Dick Oosthoek d.oosthoek@groenkeur.nl met als onderwerp ‘office manager’.


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onlangs heeft Katja Niessen, office manager bij Groenkeur, ons laten weten per 1 juni a.s. een andere functie te hebben aanvaard. Na ruim 10 jaar bij Groenkeur gaat zij aan de slag als secretaresse/ondersteuner van één van de managers bedrijfsvoering van het departement Diergeneeskunde van de Rijksuniversiteit Utrecht. Stichting Groenkeur is nu op zoek naar een nieuwe office manager die deze spilfunctie gaat vervullen en heeft hiervoor een functieprofiel opgesteld.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.