Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Groenkeur op Nationale Klimaat Expo

Vanzelfsprekend is ook Groenkeur te vinden op de beursvloer tijdens de Nationale Klimaat Expo in Expo Houten. De opvolger van de Vakbeurs Klimaat vindt plaats op 19 en 20 april bij Expo Houten. De klimaatverandering zorgt voor grotere hoeveelheden regenwater, maar ook voor droogte en hittestress in steden, overstromingen door rivierwater of een zeespiegelstijging en veranderende dag- en nachttemperaturen. Dit vraagt om een klimaatbestendig ingerichte openbare ruimte in steden. Hierin zien wij een belangrijke rol voor Groenkeur én haar deelnemers. U vindt ons in stand 68.

Lezingen

Tijdens de eerste beursdag – op woensdag 19 april- verzorgen wij om 11:40 uur de lezing Dient een certificaat het klimaat?‘ in het Innovatietheater B op de beursvloer. De wand met behaalde certificaten is voor sommige bedrijven de duurste van het hele bedrijf. Wat is de zin van het behalen en behouden van een certificaat voor bedrijven en opdrachtgevers? Weet u wat u vraagt? Praat mee!

Klimaatbestendig

Op de beursvloer komen professionals bijeen om kennis en inspiratie te delen op het gebied van water- en klimaatbestendige stad. Zo vindt u op de beurs onder meer innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en -opvang. Deze beurs is een platform voor geïnteresseerde professionals en mensen die werken bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijksoverheid, onderzoek- en adviesbureaus en kennisinstituten.

De Nationale Klimaat Expo biedt het perfecte platform om elkaar te ontmoeten, kennis te halen en te delen en de laatste nieuwe ontwikkelingen te ervaren. En dat alles onder het genot van gratis koffie, thee en fris.

Wij zien u toch ook in de Groenkeur-stand en/of bij de lezing op de Nationale Klimaat Expo?!

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.