Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Groenkeur kennispartner Binnenlands Bestuur

Naast de website zet Binnenlands Bestuur een tweewekelijkse nieuwsbrief en een magazine in om nieuws te delen. Zij delen het nieuws bovendien via de app en social media. Tijdens het congres Duurzaamheid op 7 maart 2019 verzorgen wij een lezing. Heeft u content die u graag wilt delen? Gebruik ons communicatiekanaal en help mee om samen de groene leefomgeving positief onder de aandacht te brengen. Neem voor meer informatie contact op met Margriet Staffhorst via m.staffhorst@groenkeur.nl.

In de editie van 21 december 2018 verscheen een eerste artikel over Groenkeur.

Vanaf 1 januari is Groenkeur kennispartner van Binnenlands Bestuur. Met dit partnerschap willen wij niet alleen onze naamsbekendheid vergroten bij ambtenaren en bestuurders, maar ook de specifieke groenkennis van onze deelnemers overdragen. Zo hebben wij op de website van Binnenlands Bestuur een eigen partnerpagina binnen het vakgebied Ruimte en Milieu. Hierop kunnen wij onder meer eigen nieuwsberichten, blogs, video’s en aankondigingen plaatsen.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.