Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Groenkeur en ‘Dé favoriet van Piet’

Handelskwekerij Piet van ’t Wout uit Boskoop kan nu ook leveren met het Groenkeur-productcertificaat. Uit handen van Dick Oosthoek, directeur Stichting Groenkeur, ontving hij het certificaat voor boomkwekerijproducten, waaronder ook vaste planten vallen.

De kwekerij kan het totale assortiment leveren, in het eigen bomen en plantenboek zijn ze allemaal terug te vinden. Een boek lijkt niet meer van deze tijd, maar toch wordt het nog veel gebruikt door inkopers. Piet heeft ook zo zijn favorieten, die heeft hij apart gemarkeerd in het boek. Piet gaat natuurlijk met zijn tijd mee en heeft zojuist zijn hele website vernieuwd. Ook heeft hij nu een App beschikbaar om tijdens locatiebezoeken direct gewenste aanplant te kunnen selecteren.

Een tweede belangrijk punt vindt Piet de directe contacten die hij heeft met klanten. Doordat het bedrijf bewust met een kleine organisatie werkt, zet iedereen zich in om het eindproduct met de hoogste kwaliteit op de juiste plek te krijgen met persoonlijke aandacht. Hij luistert goed naar zijn klanten en is op zoek naar duurzame oplossingen, zoals verlaging van de inboet. Dit scheelt voor iedereen tijd en dus geld. Dan blijft er weer budget over om andere plantvakken ook mooi aan te kleden. Hij kiest dan ook bewust voor de duurzame producten met Groenkeur of PlanetProof keurmerk. Een volgende stap is om ook biologisch te kunnen leveren. Het onder SKAL mogen leveren is een nieuwe uitdaging. Dit vraagt een goed voorbereide en gescheiden aanpak van de reguliere stromen. Omschakelen vraagt tijd en geduld, het is dan ook belangrijk dat een inkoper op tijd bedenkt dat hij biologische producten wil afnemen.

Samen met zijn vader is Piet het bedrijf gestart in 1991. Hij heeft een naam opgebouwd bij de inkopers. Vanzelfsprekend vindt u hem daarom terug op de Vakbeurs Openbare Ruimte (stand 4.2.15) die van 2 en 3 oktober wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.