Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Groenkeur deelnemer vakbeurs Klimaat

Op de beursvloer komen professionals bijeen om kennis en inspiratie te delen op het gebied van water- en klimaatbestendige stad. Zo vindt u op de beurs onder meer innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en -opvang. Deze beurs is een platform voor geïnteresseerde professionals en mensen die werken bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijksoverheid, onderzoek- en adviesbureaus en kennisinstituten.

Naast de beursvloer zijn er lezingen waarin visies en maatregelen besproken die de waterveiligheid en de openbare ruimte verbeteren en die ervoor zorgen dat veiligheid en leefbaarheid elkaar versterken.

Vakbeurs Klimaat biedt het perfecte platform om elkaar te ontmoeten, kennis te halen en te delen en de laatste nieuwe ontwikkelingen te ervaren. En dat alles onder het genot van gratis koffie, thee en fris!

Meer informatie en registratie.

Op donderdag 8 november 2018 nemen wij deel aan de vakbeurs Klimaat in Expo Houten. De huidige klimaatverandering zorgt voor grotere hoeveelheden regenwater, maar ook voor droogte en hittestress in steden, overstromingen door rivierwater of zeespiegelstijging en veranderende dag- en nachttemperaturen. Openbare ruimte in steden moet dus klimaatbestendig worden ingericht. Hierin zien wij een belangrijke rol voor Groenkeur én haar deelnemers. U vindt ons bij de ‘Klimaatstraat’ in stand 2.5.38.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.