Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Groenkeur zoekt leden voor nieuwe commissie duurzaamheid en circulair werken

Dit najaar willen wij met een nieuwe technische commissie aan de slag om inhoud te geven aan duurzaamheid en circulair werken binnen Groenkeur. Het bestuur van Groenkeur wil graag onderzoeken of de huidige beoordelingsrichtlijnen hiertoe moeten worden uitgebreid of dat er misschien beter een hele nieuwe beoordelingsrichtlijn kan worden ontwikkeld, bijvoorbeeld in de vorm van een Groenkeur Plus. Wij zoeken leden voor deze commissie die zich met deze vraag willen bezighouden, zowel uit de deelnemers van Groenkeur, maar ook opdrachtgevers en adviseurs zijn welkom. Indien u hiervoor interesse heeft, kunt u dat kenbaar maken bij Groenkeur, liefst voor 1 oktober aanstaande.

Groenkeur deelnemers werken nu al vanuit de huidige beoordelingsrichtlijnen aan een continue verbetering van een maatschappelijk verantwoorde, meetbare, duurzame bedrijfsvoering. Het kwaliteitsbeleid van de deelnemers bevat daartoe een duurzaamheidsambitie met aandacht voor duurzame producten, leveranciers en toegepaste middelen.

Deze duurzaamheidsambitie leidt tot doelstellingen op het gebied van duurzaamheid in die moeten worden nageleefd om voor certificatie in aanmerking te komen. De vraag is nu hoe we de Groenkeur deelnemers hiermee kunnen ondersteunen.

 

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.