Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Gezocht: inspirerend beeldmateriaal

De auteur van het Handboek de Levende Openbare Ruimte is op zoek naar beeldmateriaal van groenprojecten in het openbare domein waar duurzaam/circulair wordt gewerkt. Het gaat om foto’s van projecten van innovatieve toepassingen waar de meerwaarde van groen tot uitdrukking komt. Het grotere plaatje, maar ook detailfoto’s en met mensen erop zijn welkom, inclusief korte beschrijving van de toegepaste oplossing.

Wilt u uw innovatieve oplossing in beeld brengen en heeft u materiaal met hoge resolutie (minimaal 3MB) op de plank liggen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via een bericht aan info@groenkeur.nl

Bronvermelding

Wanneer uw beeldmateriaal in het handboek de Levende Openbare Ruimte wordt opgenomen dan vermeld Kim van der Leest de plaats, de naam van het project en eventuele toelichting. In de colofon worden per thema de bronnen, zoals de naam van het bedrijf en de fotograaf opgenomen.

In het handboek ligt de focus op stedelijke omgeving en de stadsranden. Het boekwerk is bestemd voor Rijkswaterstaat, provincie, gemeente, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, groenprofessionals en opleiders. Het handboek heeft een integrale benadering en is vergelijkbaar met de eerdere uitgaves De Levende Tuin en Het Levende Gebouw. Bekijk hier het inkijkexemplaar Het Levende Gebouw.

De sluitingsdatum voor het aanleveren van het beeldmateriaal is 30 mei 2020.

Zie ook: Uitgebreide lijst benodigd beeldmateriaal Handboek De Levende Openbare Ruimte

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.