Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Dick on audit

Na een gesprek met de directie en de KAM co√∂rdinator gaan we aan de slag om het kwaliteitshandboek en de achterliggende documenten te bekijken. Daarna mochten we het veld in. We controleerden de aanleg van een wandelpad door het groen en ging op bezoek bij een team dat bezig was met schoffelen. Dat ging best goed onder deze temperaturen. Ook hier kom je enthousiaste medewerkers tegen en vooral ook mensen met jarenlange ervaring. De aanpak van Sjaak, ooit gestart aan een opleiding als verpleegkundige, zie je hier ook gelijk terug met zijn zorg voor de medewerkers. Tijdens zo’n hele dag komen er ook punten voor verbetering naar voren, ook voor Groenkeur zelf. Blijft leerzaam om gewoon met twee (veiligheids)schoenen aan in de klei te staan. Mag Dick ook bij u meelopen in de audit?

In het kader van Dick on tour, ging hij dit keer met Mark van Erp (MPS-ECAS) op stap om een beoordelingsaudit bij te wonen bij Boomstoppel Groen in Klaaswaal. Dit bedrijf werkt al vele jaren in en voor de gemeente Rotterdam. Groenonderhoud in de breedste zin van het woord voeren ze uit. Sinds november 2017 zwaait Sjaak Oversluizen hier de scepter. Als je dit niet wist zou je denken dat hij hier al jaren werkt. Hij heeft zijn zaken goed op orde.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.