Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Concreet circulair ontwerpen

Groenkeur steunt duurzame kwaliteit. De transitie naar een circulaire economie is in volle gang. Er liggen enorm veel kansen voor het bedrijfsleven om aan de slag te gaan met circulaire (verdien)modellen. Onze medewerkers Frans Pladdet en Dick Oosthoek nemen deel aan de driedaagse CIRCO Circular Business Design Track. Dit doen we samen met een groenvoorziener, boomkweker, gemeente, plantenkweker, interieurbegroeners en de bloemenveiling.

CIRCO is een methodiek voor bedrijven en netwerkorganisaties, waarmee je concreet aan de slag gaat met circulair ontwerp van producten, diensten en businessmodellen. Zo leer je hoe je bedrijf de businesskansen die de circulaire economie biedt optimaal kunt benutten, hoe je je klantenportfolio kan uitbreiden en kan voldoen aan de wensen van de markt. De CIRCO-methodiek biedt handvatten om als organisatie zelf aan de slag te gaan met circulaire economie om vervolgens (de eerste) concrete stappen te gaan zetten.

Vanuit Groenkeur onderzoeken we de mogelijkheid om onze deelnemers, u dus, te ondersteunen in het realiseren van de ambitieuze doelen op dit gebied. De eerste idee├źn beginnen zich te vormen in de keten van deelnemers. Wat heeft u nodig? Waar ziet u kansen? Laat het ons weten en wij gaan graag het gesprek aan. Bel met Dick 06 22 453 420 of stuur een mail naar info@groenkeur.nl

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.