Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Circulair werken? Het versnellingshuis helpt

Versnellingshuis, het platform waar circulair Nederland vraag en aanbod koppelt  

Het is de week van de circulariteit. Circulair ondernemen is niet eenvoudig. Zeker niet als je niet goed weet waar te beginnen of hoe je volgende stap eruit moet zien. Precies daarom is er Het Versnellingshuis. Een initiatief van onze partner MVO Nederland. Bij hen vind je experts en kennis om je verder te helpen. Hier versterk je je netwerk en doe je inspiratie op om zelf aan de slag te gaan. Wil je liever samen aan de slag? Ze bieden kosteloos advies. Het Versnellingshuis helpt jou als ondernemer met jouw circulaire ambities en bijbehorende vragen. Wij verwijzen door, verbinden en bieden expertise waar gewenst. Daarvoor zijn er 3 programma’s:

Matchmaking

Deel jouw uitdagingen en oplossingen op de online community. Maak matches met ondernemers en vind hier jouw nieuwe businesspartner.

Maatwerk

Heb je hulp nodig bij een vraagstuk? Hun team van circulaire experts staat voor je klaar om je te voorzien van een (kosteloos) advies op maat.

Moonshots

Jaarlijks selecteren ze vijf ketens die vragen om een sector brede transitie. Samen met ondernemers gaan ze aan de slag om die keten meer circulair in te richten.

Meer weten?

Heb je hulp nodig bij een groter vraagstuk? Dan staan de experts kosteloos voor je klaar. Samen met jou gaan ze op zoek en begeleiden ze je vanuit hun expertise en ervaring naar het antwoord op jouw vraag. En dat vraagt voor ieder vraagstuk een ander proces: Maatwerk. Ze kunnen je bijvoorbeeld koppelen aan kennisinstellingen, producenten, leveranciers of andere ondernemers. Ook werken ze samen met zogenaamde ‘Versnellingspartners’. Dit zijn regionale, sectorale of bijvoorbeeld financiële partners die circulaire diensten en adviezen bieden. 

Duurzaam en circulair werken in het groen

Ook Groenkeur is zich aan het oriënteren op circulair werken en welke plek dit kan krijgen in de beoordelngsrichtlijnen. Heb je hier ideeën over of wil je meepraten? Bel met Dick Oosthoek, 06 22 453 420 of mail naar d.oosthoek@groenkeur.nl

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.