Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Boominfodag 2023

Op donderdag 11 mei is Groenkeur aanwezig op de Boominfodag 2023 die plaatsvindt bij Yverta mbo in Velp. Hét congres over bomen en groene infrastructuur waar wetenschappelijke en praktische kennis samenkomen. Op de Boominfodag wordt u welkom geheten door Jessica den Outer. Den Outer (1996) heeft een achtergrond in milieurecht en is sinds 2017 betrokken bij de internationale beweging voor Rechten voor de Natuur. Daarnaast zijn er sprekers die vanuit hun vakgebied kennisdelen.

Groenkeur-gekleurde lezingen

Allereerst staat om 14 uur ‘Bouwstenen voor bomenbeleid ‘ op het programma. Groenkeur-directeur Dick Oosthoek en Camiel Versluis (Stichting De Bomenmakelaar) presenteren de inzichten en gaan het gesprek aan om te kijken waar het nog beter kan om groen van waarde te laten zijn.

Om 16:15 uur gaan Angeline Mette en Dick Oosthoek het gesprek aan tijdens de lezing De lichaamstaal van bomen over Visual Tree Assessment (VTA) en de BVC-richtilijn nodig?

  • Symptoomvorming in vroeg en gevorderd stadium
  • Praktijkgerichte risicoanalyse
  • Hoe kan de BVC-richtlijn in NL verbeterd worden

Interactieve presentatie: wetenschap in jip-en-janneketaal met ondersteunend beeldmateriaal.

Kunt u ook niet wachten? Dan hebben we goed nieuws: de inschrijving voor de Boominfodag is geopend! De dag wordt ook idt jaar weer traditiegetrouw afgesloten met een borrel en barbecue.

Meer informatie en registratie

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Nederlandse Boominfodag: www.boominfodag.nl.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.