Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

AW Groep wil niet alleen voorop blijven lopen

Op 17 december ondertekende de eigenaar van AW Groep, Ad Wijnhout, het convenant waarmee het bedrijf zich conformeert aan de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Een belangrijke reden voor Dick Oosthoek om met een oorkonde bij Albert op bezoek te gaan. Toen ik naar binnen liep, viel mij direct een kleurrijke toren bij het kantoorgebouw op. Een stapel blokken met de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Wijnhout hierover: ‘Een betere wereld begint bij jezelf. Daar ben ik van overtuigd. Binnen AW Groep zijn we al heel lang bezig met zaken als een duurzame, groene bedrijfsvoering, sociaal rendement en een inclusief personeelsbeleid. Met het ondertekenen van deze 17 SDG’s gaan we nog een spade dieper. We omarmen alle doelen van de VN en integreren ze in onze bedrijfsvoering. Daarmee zijn we de eerste en uniek in onze branche. Eén van de doelen is om daar niet uniek in te blijven. We dagen onze collega’s en partners uit om zelf ook met deze doelen aan de slag te gaan.’

De gedrevenheid om aan deze doelstelling te voldoen proef je bij de verschillende medewerkers die ik gesproken hebben. Ze willen graag hun steentje bijdragen aan het verbeteren van de wereld. Om dit samen te kunnen doen ondersteunen ze de ambitie van Groenkeur om ook duurzaamheid een stevige basis te geven binnen Groenkeur. U kunt hier ook aan bijdragen. Of u nu opdrachtgever of aannemer bent, samen met u willen we verkennen waar de mogelijkheden liggen. Wilt u ook meepraten? Stuur dan een mail naar frans.pladdet@groenkeur.nl

AW Groep is een dynamisch bedrijf dat werkzaam is op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, betonbouw, groenwerken én levering en verhandeling van bouwstoffen. AW Mense Groen is een van de bedrijfsonderdelen van AW Groep, dat in 2018 is ontstaan door een overname van Mense BV uit Heemstede, vertelt Albert Oldenhage, bedrijfsleider van AW Mense Groen.

AW Mense Groen is aan allround groenbedrijf. Overheden, bedrijven, instellingen en particulieren maken graag gebruik van de expertise van AW Mense Groen om de wereld te vergroenen. Van boomverzorging en groene daken tot natuurwerk en groenvoorziening; voor een groene en duurzame leefomgeving bent u bij AW Mense Groen op het juist adres. Een van de vele beeldbepalende projecten waar ze aan meewerken is het nieuwe station bij Lansingerland. Het station krijgt een enorme daktuin als groene verbinding in het vervoersknooppunt.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.