Het enige onafhankelijke keurmerk voor groen in Nederland!

Aannemingsbedrijf T. van de Haterd nu ook in het Groen actief

Om de opdrachtgevers geheel te ontzorgen is gekozen om een eigen groen afdeling op te zetten. Het aannemen van een projectleider Groen kunnen zij direct inspelen op de wens van de opdrachtgever.

Een ander voordeel is dat in het civiele werk nu eerder rekening wordt gehouden met de groenaanleg. De collega’s die met de bestrating bezig zijn, denken nu in het werk mee voor een goede groeiplaats. Hierdoor zijn ze een completere aannemer geworden.

Of het nu gaat om de inrichting van een park, speeltuin of een complete woonwijk, bij Van de Haterd bezorgen we u hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs, aldus projectleider Mark Bombeeck.

Het civieltechnische aannemingsbedrijf T. van de Haterd is al meer dan 40 jaar actief vanuit het mooie plaatsje Geffen. Begonnen als stratenmakers met als bijnaam Aardbolbekleders zijn ze sinds kort ook actief binnen de groensector.  Gemeenten en projectontwikkelaars zijn de voornaamste opdrachtgevers van het aannemingsbedrijf.

Cookiemelding

Op deze website gebruikt Groenkeur cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie ons privacy statement.